Een onvergetelijke ervaring voor iedereen 

 

Heb je ook zin om je bedrijf in een feestelijke sfeer te hullen? Laat ons je inspireren met onze persoonlijke Kerstaankleding!

Met oog voor detail en creativiteit zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf tijdens de feestdagen straalt als nooit tevoren. Van prachtige kerstbomen tot sfeervolle verlichting en elegante decoraties, wij creëren een omgeving die jouw klanten en medewerkers zal betoveren. Laat je bedrijf opvallen en maak van deze kerstperiode een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Persoonlijk concept

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf om te toveren. Wij maken altijd een persoonlijk concept en kijken wat het best past bij uw bedrijf.

Dit kan gaan van kerstbomen en bloemcreaties tot gevelaankledingen en verlichting.

We gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Hierbij stemmen we af hoeveel kerstdecoratie u wilt en wat het budget hiervoor is.

 

Verhuur Kerstbomen

Met onze kerstbomen service kunt u genieten van een prachtig versierde kerstboom zonder het gedoe van zelf decoreren en opruimen.

Onze professionele decorateurs zullen de kerstboom voor u opzetten en versieren volgens uw wensen en stijl.

 

Het huren van een gedecoreerde kerstboom biedt vele voordelen. Het bespaart u tijd en moeite, aangezien ons team alles voor u regelt.  Geen zorgen over opslag van de decoratiematerialen want dat doen wij!

 

Neem  contact met ons op voor meer informatie of het reserveren van uw kerstboom. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van een feestelijke en sfeervolle omgeving tijdens de kerstperiode

 

Gevelaankleding

Het is belangrijk om een gezellige en feestelijke sfeer te creëren met Kerst.. Hiermee trekt u de aandacht van voorbijgangers en nodigt u hen uit om in uw winkel / restaurant binnen te komen.

Wij zorgen voor een creatief ontwerp afgestemd op de stijl, uitstraling  en aansluitend bij uw merkidentiteit.

 

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt of als wij kunnen helpen bij het realiseren van een feestelijke en uitnodigende gevel.

 

 

Aankleding op maat

Ons team staat klaar om uw wensen te vertalen naar een unieke en sfeervolle kerstaankleding. We luisteren naar uw ideeën en bieden advies op maat om ervoor te zorgen dat de decoratie perfect aansluit bij uw bedrijf.

 

Neem contact op om uw kerstaankleding op maat te bespreken. Samen maken we een betoverende ervaring voor uw bedrijf.