Kerst 2023

Het was weer een mooi kerstseizoen met hele diverse aankledingen. We plaatsten kerstbomen, hebben 122 meter aan guirlande gehangen prachtige gevelaankledingen gerealiseerd en mooie bloemstukken afgeleverd.

 

Ik geef jullie een impressie hoe Kerst 2023 eruit zag.

Eduard aanhangwagens

2 kerstbomen waaronder eentje van 5 meter hoog, bloemstukken voor de inkom en in totaal ongeveer 44 meter aan guirlande gehangen.

In totaal hangen we hier wel over de duizend kerstballen. Telkens een adembenemend resultaat

Diverso fashion store

 Een mooie gevelaankleding met organische vormen met gouden accenten.

Lingerie Imago

We creëerde een installatie in guirlande vorm in natuurlijke tinten. Veel kerstgoen met neutrale kerstballen en dennenappels.

Elliott Hair

Een pink Christmas bij Elliott.

Het mag al eens anders zijn, daar houden we van!

Twee bloemeninstallaties van bloesemtakken die we aangekleed hebben met roze kerstballen. Na kerst kunnen de ballen eruit gehaald worden en is er nog lang genot van deze prachtige installatie.

Juwelen Dries

Vele meters guirlande, zowel binnen als buiten. De kleuren hebben we aangepast aan de presentatieschaaltjes van de juwelen zodat het een mooi geheel werd.

Elcado

Niet per se een kerstinstallatie omdat  deze ter ere van het 90 jarig jubileum was maar met de toevoeging van vele lampjes kan hij perfect door voor de kerstdagen.

Voor deze installatie vertrokken we vanuit een bloempot die al aanwezig was om er als het ware een boom uit te laten komen.

Mistral 

Voor Mistral trokken we de branding kleuren door in de kerstaankleding.

Goude en blauwe accenten doorheen het restaurant.

Apotheek Monnens

Een niet zo makkelijke opdracht. Er is veel denkwerk aan vooraf gegaan omdat onder deze installatie een bekleding met blauwe steen zit. We hebben een manier moeten bedenken waarbij de kersttakken deze steen niet beschadigen.  We hebben die manier gevonden en zijn super tevreden met het resultaat!

Voor binnen maakten we kleine kerstboompjes op hoge stam. Ideaal om hun cadeaus onder te presenteren.

Panos Lommel

Voor panos Lommel plaatsten we ook dit jaar een kerstboom in branding kleuren met leuke ornamenten die verwijzen naar hun assortiment. Croissants, koffietasjes, koekjes en leuke quotes maken deze boom helemaal Panos waardig.

Overige kerstaankledingen

Verder verzorgden we nog andere leuke aankledingen zoals de kransen bij Bocca Nera, en kerstbomen bij autogroup Di nitto.